Innovatie

Technologie & Design van topniveau
Drinkgezond.com heeft als doel om met iedere slok water de wereld een beetje beter te maken. Wij willen af van het onnodig vervoeren van drinkwater door vrachtwagens en streven naar de beste waterkwaliteit met heerlijk fris water. Om dit mogelijk te maken hebben wij gekozen voor de waterdispensers van Kärcher. Deze zijn van topkwaliteit en onderscheiden zich op zowel waterkwaliteit, smaak en hygiene.

De kern: De beste filters

De Kärcher waterfilters behoren tot de allerbeste op de markt. Bovendien zijn de filters door de grote omvang in staat om grote hoeveelheden water tegelijkertijd te filteren.

Hygiene

De waterdispensers zijn zo ontworpen dat deze simpel, efficiënt te onderhouden en te reinigen zijn. Aan de voorzijde van zowel de EnablerOne™ als de EnablerMax™ zorgt deze voor een optimale hygiene: Geen randjes tussen de knoppen waar vuil tussen kan blijven zitten!

UV filtrage

Door middel van UV-licht in combinatie met de andere filters worden de bacteriën in jouw drinkwater zeer efficiënt gedood én gefilterd. 

Meerdere filters

De EnablerMax™ bevat niet een maar twee filters. Deze behoren tot de allergrootste filters en zorgen voor een grote capaciteit en uitmuntende filtratie. 

Unieke automatische zelf-reiniging

De EnablerMax™ is een slim product en reinigt zichzelf. Geen omkijken naar! Deze machine is zo uniek ontworpen product dat het bij normale omstandigheden zichzelf 1x per maand thermisch reinigt. Bacteriën krijgen op die manier geen kans! Bij extreem veilig gebruik in sommige ziekenhuizen is dit zelfs ingesteld op 1x per etmaal!

Intuïtief gebruiksgemak

Het touchscreen van de EnablerMax™ is niet alleen ontworpen om zo hygiënisch mogelijk te zijn, het is zeer eenvoudig in het gebruik. Bovendien kan het aangepast worden met custom boodschappen van jouw bedrijf.  

Eenvoudig in onderhoud

Door het slimme ontwerp zijn de filters eenvoudig zelf te vervangen. Bij het leasen van de EnablerMax™ wordt dit door de onderhoudsmonteur gedaan die het apparaat in topconditie houdt.